Crida a la participació a l’Assemblea General del proper dissabte 5 de Febrer

Posted: 04/02/2011 in Convocatòries, Moviment Obrer

El “pensionazo” tira endavant, el més rics exigeixen. Ja s’han fet amb el nostre precari present i amb un futur que, d’incert, pràcticament no existeix. Ho volen tot i no troben oposició.

Ara, amb la retallada del sistema públic de pensions, amb els nous càlculs, les ja per si ridícules pensions seran un gens menyspreable 25% més miserables. Ara, amb la nova retallada, tindrem que treballar més, fins els 67, per cobrar molt menys. I els que compten amb un possible pla de pensions privats, si són dels “afortunats” que de moment s’ho poden permetre, felicitats: en els últims 10 anys el 93% dels plans de pensions no ha pujat per sobre de la inflació. Què tens a perdre quan t’ho han robat tot?

Les nostres pensions s’esfumen alhora que ens condemnen a treballar, en el mercat negre, fins l’últim dels nostres dies (com anem tant sobrats de llocs de treball!). Els empresaris-tauró es refreguen les mans. I Zapatero riu amb Botin, que s’endurà 21 milions d’euros quan es jubili. Unió Europea, Banc Mundial, FMI, OCDE, partits d’aquí i d’allà, cúpules dels sindicats majoritaris… ens han venut al millor postor. I a qui ningú es mou. Ningú???

Des de la tele ens volen fer creure que som sumisses. Que aquí ningú es mou, tothom traga, no sigui que condeixin els exemples. Però no és cert. Hi ha gent que, amb dignitat, ha donat la cara. A Catalunya va haver-hi una vaga general i jornada de lluita el darrer 27 de gener; i moltes, MOLTES, vàrem estar-hi. La manifestació del 22 de gener, organitzada per l’Assemblea de Barcelona i convocada per totes les assemblees i plataformes populars d’arreu del territori, tot i desallotjaments il·legals (utilització dels mossos d’esquadra per lluïment personal), va ser un rotund èxit. A Iruña, desprès d’una manifestació en contra del “pensionazo” d’aquest cap de setmana, s’ha intentat obrir, alliberar, una altra Casa de la Vaga. I es que això no ha fet només que començar.

Si ells es fan forts, nosaltres també! Ens dóna igual que els mitjans d’incomunicació ens criminalitzin. Ens dóna igual que silenciïn les nostres victòries (com el recent desnonament aturat per l’Assemblea de Nou Barris, per exemple). El que ens importa és créixer, continuar creixent. Ells són insaciables, ho volen tot i no s’aturaran desprès del “pensionazo”. I nosaltres??? Nosaltres volem que vingueu, que digueu la vostra; que us sentiu concernides i part activa. Encara queden molts desnonaments que aturar, moltes campanyes que llançar (llum, transports…), molts espais a alliberar. I no ens pensem aturar! … perquè juntes ho podem tot.

Per això us convidem a l’Assemblea General de l’Assemblea de Barcelona que tindrà lloc aquest dissabte 5 de febrer a les 5 de la tarda. Tothom suma. Vine! És hora de començar a crear resistències.

ASSEMBLEA GENERAL DE L’ASSEMBLEA DE BARCELONA

Dissabte 5 a les 17h al carrer (Av. Mistral amb Calàbria)

No hi faltis!!!

http://www.assembleadebarcelona.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s