Anulada la demanda contra Can Vies! Enhorabona gent!!

Posted: 15/03/2011 in Okupació

La sentència anul·la la demanda per un error de procediment dels demandants, fet que els obligarà a iniciar un nou procés si persisteixen en desallotjar el CSA.

 

Avui divendres s’ha fet pública la sentència del judici iniciat per TMB per tal de desallotjar el Centre Social Autogestionat Can Vies. El resultat; Can Vies seguirà al barri gracies a nous errors de procediment comesos pel prestigiós bufet Giménez de Parga.

En el judici del passat 18 de febrer la CNT va comparèixer per confirmar que no hi havia estat citada de la forma adient, malgrat és a aquest sindicat a qui TMB tenia cedit l’espai des de 1984. Per aquest motiu la jutgésa ha dictaminat que l’actual demanda queda anulada, i que en cas de voler iniciar-se un nou procès judicial s’haurà de fer seguint una altra via.

Així doncs, les entitats que formen part de Can Vies podran continuar gaudint de l’espai, que en contra del que argumentaven l’Ajuntament i TMB no està afectat per les obres de cobriment de les vies ni per la remodelació de l’estació de Mercat Nou. El propi Ajuntament de Barcelona va publicar el passat desembre els plànols definitius de les obres, que no afecten al centre social.

El CSA, que celebrarà el seu 14è aniversari el mes de maig, ha organitzat un concert aquesta nit a les Cotxeres de Sants.

Extret de BarriSants

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s