Espais okupats del Poblenou es troben amenaçats de tancament: La Teixidora i Artkatraz

Posted: 05/05/2011 in Antirepressiu, Okupació

Els okupants del CSOA La Teixidora van rebre fa pocs dies una resolució emesa des del Districte de Sant Martí en que amenacen amb la possibilitat de precintar el Centre Social perquè, segons argumenten, s’incompleix l’ordenança municipal de les activitats i espais de concurrència pública.

Precintar el local, suposaria que deixarien de poder-n’hi fer ús totes les persones que l’estan utilitzant actualment, i si ho féssin estarien incorrent en un il·lícit penal de desobediència a l’autoritat.

Els motius administratius que argumenten, els quals es basen en que utilitzem l’espai per fer festes i funcions de discoteca. Els membres de la Teixidora consideren que l’obertura de l’expedient és un atac polític al nostre projecte, el qual és molest per l’Administració Pública, en els temps que corren.

Tenen 10 dies per formular al·legacions i la seva intenció és, a més de rebatre jurídicament els arguments, buscar que les veïnes i veïns del carrer i del barri donin suport al projecte i firmin un text de suport.

-Comunicat del CSOA La Teixidora (en pdf)

-Text de suport d’entitats del barri al CSOA La Teixidora (en pdf)


Un altre centre social, el CSOA Artkatraz ha rebut una desagradable sorpresa. L’han visitat els representats legals de Metrovacesa per comunicar la sentència de desnonament d’un judici del que n’ignoraven l’existència.

Sembla que la justícia falla en favor de la immobiliària condemna als okupants a abandonar el que han aixecat en l’últim any i mig.

MES INFO A:

http://www.poblenou.org/2011/05/espais-okupats-del-poblenou-es-troben-amenacats-de-tancament-la-teixidora-i-artkatraz/#more-354
http://www.poblenou.org/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s