El CSOA

Pròximament s’obrirà l’espai…

Libertatia és un Centre Social Okupat i Autogestionat de Badalona.

  • És Centre Social perquè preten ser punt de trobada de moviments polítics i socials de la vila, treballadorxs, aturadxs i estudiants i totes les veïnxs que vulguin apropar-se.
  • És Okupat perquè hem cregut correcte i necessari alliberar un espai a Badalona per construir una alternativa col·lectiva, lliure i trasnformadora, tot i lluitant tambè contra l’especulació urbanística.
  • És Autogestionat perquè creiem que és possible la lluita sense subvencions i altres “ajudes” estatals, perquè creiem possible la autoorganització i la autogestió d’un espai fora de l’aparell estatal.

El màxim òrgan del CSOA Libertatia és l’Assemblea, espai on tots els col·lectius i/o individualitats participen lliurement i de manera horitzontal. Les decisions les prenem per consens i no tenim cap representant per sobre del col·lectiu.

El CSOA Libertatia obre les seves portes a tots els col·lectius socials i polítics que vulguin participar a l’Assemblea, des d’una òptica anticapitalista, antifeixista, antisexista i combativa (no institucionalitzada, revolucionària i no reformista).

>>Col·lectius del CSOA Libertatia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s